Markus Fellman

VD, Ansvarig föreståndare, Fastighetsmäklare AFM RFM, Offentligt köpvittne

+358 (0)18 27306

[email protected]

Lägenheter, Nyproduktion

Nyproducerad gavellägenhet om tre rum och kök i Ingby, Jomala.

Beskrivning

Inflyttningsklar aktielägenhet om tre rum och kök belägen i det populära området I Ingby, Jomala som är ett omtyckt och lugnt bostadsområde med närhet till skolor, daghem, gym, sporthall, idrottsplan, skid- och motionsspår, fina gång-/cykelbanor och endast ca 3,6 km till matbutik, affärer och Maxinge center.

Lägenheten inrymmer hall, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två sovrum, badrum och ett förvaringsutrymme. Bland annat har lägenheten ett separat ventilationssystem, en nedfällbar vindstrappa till mellantaket och två egna parkeringsplatser, varav den ena bilplatsen har uttag för motorvärmare.

Köket är rymligt med gott om köksskåp och bänkyta. Köket har gråa skåpluckor och förses med vitvaror i form av kyl, frys, spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin och integrerad mikrovågsugn.

Vardagsrummet har en öppen planlösning invid köket och har stora fönsterpartier mot söder som ger ett generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den generösa och insynsskyddade altanen med söderläge.

Rymlig och välkomnande hall med klinkers på golv och målade väggar. I hallen finns det gott om avhängningsyta och förvaringsmöjlighet genom två garderober med överskåp.

Badrummet är helkaklat och försett med vikbara duschdörrar, wc, kommod, spegelskåp och högskåp. I badrummet finns uttag samt utrymme för både tvättmaskin samt torktumlare.

Uppvärmning av lägenheten sker genom vattenburen golvvärme från bergvärmepump och ventilationen genom mekanisk ventilation med värmeåtervinning från eget ventilationsaggregat.

Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och vinylgolv förutom i hallen, badrummet och förrådsutrymmet som har klinkers.

Fastigheten ansluts till det kommunala vatten- och avloppssystemet. Fiber finns draget till lägenheten och köparen kan fritt teckna avtal med valfri leverantör

Radhuset är uppfört på gjuten, isolerad betongplatta på mark.

Till lägenheten medföljer en egen bilplats i carport, ett kallförråd samt en öppen parkeringsplats.

Övrigt

Bolagsvederlaget är kalkylerat till 2,50€/m2/månad. I bolagsvederlaget ingår uppvärmning, fastighetsförsäkring, sopavgift, administration och allmänt underhåll.

Varje lägenhet har egen vattenmätare och betalar för sin egen förbrukning av kallvatten separat och för varmvatten debiteras 10€/per person/månad.

 

Kampanjerbjudande

Ta del av vårt kampanjerbjudande som ger ett avdrag på 10.000 € av det begärda priset till de två första som tecknar ett reservationsavtal i BAB Rönnebo i Jomala.
Nu finns endast ett kampanjerbjudande kvar!

 

 

Lägenhetsnummer Typ Yta Begärt pris
1 3 r&k 75 kvm 233 000 €
2 2 r&k 57 kvm 183 000 €
3 2 r&k 57 kvm 183 000 €
4 3 r&k 75 kvm SÅLD

 

Fakta om objektet

AdressPipsvarvarvägen 1A. 22150 Jomala.
KommunJomala
Rum3 rum och kök
Ytaca 75 m²
Byggnadsår2023-2024.
PrisinformationBegärt pris 233 000€ (med kampanjerbjudandet 223 000€).
Begärt pris233 000 €
Bolagsvederlag187,50 €/mån
KostnaderÖverlåtelseskatten på bostadsaktier utgör 1,5 % av köpesumman och skatten räknas ut på det skuldfria försäljningspriset (priset + eventuell bolagslåneandel) , därtill kommer ett arvode om 350 €.
Våning1 våningsplan.
TillträdeOmgående efter köpslut.
BolagBostads Ab Rönnebo i Jomala.
FastighetsskötselEgen skötsel. Ägarna kan i framtiden besluta om hur bolagets skötsel skall skötas.
DisponentFinns ingen disponent, men nya ägarna kan tillsätta en disponent om de vill ha en.
Lägenhetsnummer1
Beteckning 170-413-1-32.
UppvärmningVattenburen golvvärme från bergvärmepump.
UteplatsRymlig och insynsskyddad altan med söderläge.

Bilder

Planlösning