Fritidsobjekt

Fritidsfastighet med fritidsbostad på holmen Gottskär i Saltvik

Utgångspris: 38 000 €
Kommun Saltvik
Yta ca 16 m²
Tomtareal 2 290 m²
Utgångspris 38 000 €

Dokument att ladda ner

Utskriftsvänlig information av objektet

Prospekt

Ladda ner

Fastighetsregisterkarta

Ladda ner

Kartor

Ladda ner

Fastighetsregisterutdrag

Ladda ner

Kartor på samfällda vattenområden 736-876-7-1

Ladda ner

Karta på samfällda landområden 736-421-878-1

Ladda ner

Beskrivning

Fastigheten Fiskebo i Laby, Saltvik om 2290 kvm med en ca 43 m bred rågräns mot samfälld strand/tillandning. Fastigheten gränsar mot en samfälld strand och tillandning som går runt hela ön och som är perfekt för bad, fiske och båtliv.

Fastigheten är bebyggd med en fritidsbostad om ca 16 kvm i nöjaktigt skick som är uppförd i lösvirke på gjutna plintar, utöver det finns även ett fristående TC på tomten.
Stugan har träpanelad fasad och yttertak av plåt. Stugan är i behov av renovering men har en solid grund. 

Finns en trälagd altan längs med tre av stugans sidor. Stugan erbjuder en öppen spis med insats för mysiga kvällar, en liten gasspis med ugn för matlagning, ett gaskylskåp och ett 12-volts solpanelssystem för belysning. Här kan du njuta av utsikten från den trälagda altanen som sträcker sig längs med tre sidor av stugan.

Stommen till ett planerat tak för utomhuskök finns i stugan. Sommarvattenledning från Andelslaget Tjenan Vatten finns draget till utomhusköket som ej är färdigt utbyggt. På tomten finns ett äldre elverk.

Ovanstående utrustning har varit i bruk för 4-5 år sedan och säljaren kan inte garantera dess funktion vid försäljningen.

Fastigheten är till karaktären en flack skogstomt. Stranden är långgrund med sten och fin sandbotten.

Vid stranden finns en liten stenpir anlagd samt en bryggkonstruktion som har rasat och som inte går att nyttja för tillfället.

För att komma till Gottskär så krävs endast några få minuter med motorbåt från Hamnsundets småbåtshamn. Vid hamnsundet finns det även en bra sjösättningsramp och parkeringsplatser.

Fastigheten har andel i samfällt jordområde 736-421-878-1 samfälld fiskeplats som består av holmens strandlinje runt hela holmen, holmens allmänna områden uppe på holmen, några bergsklackar som angränsar till holmen, Gottskärsgrund, Bredholmsgrundet, Jaktgrundet, Käringgrund och Stenklobben.

Fastigheten har även andel i samfällda vattenområdet 736-876-7-1 som sträcker sig runt Gottskär och alla nämnda grund som hör till samfälligheten 736-421-878-1 (se bifogat kartmaterial). Det finns även fem till samfällda vattenområden till som hör till samfällda fastigheten 736-876-7-1 och som framgår av kartbilagan som finns att ladda ner på hemsidan.

Det finns inte möjlighet att visa detta objekt utan intressenter behöver själva ordna tillgång till båt och får i samband med besök låna nyckel för att själva okulär besikta försäljningsobjektet.

Dokument som finns att ladda ner på vår hemsida

  • Prospekt
  • Fastighetsregisterkarta
  • Kartor
  • Fastighetsregisterutdrag
  • Karta på samfällda landområden 736-421-878-1
  • Kartor på samfällda vattenområdena 736-876-7-1

Visning

Visning görs enligt överenskommelse, är du intresserad kan du kontakta mäklaren!

Fakta om objektet

Kontakta mäklaren om det är någon information du saknar.

Adress
Kommun
Saltvik
Antal rum
Stugan består av bara ett öppet rum.
Yta
Stugans yttermått är ca 3,2 x 5 m, dvs ca 16 m2 byggnatsyta.
Prisinformation
Utgångspris: 38 000 €
Utgångspris
38 000 €
Kostnader
Köparen svarar för kostnaderna för köpebrevets upprättande (320 €), offentliga köpvittnets bestyrkande (128 €), utgående överlåtelseskatt (3% av köpesumman) och sökande av lagfart.
Våning
Stugan är uppförd i ett plan.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Samfällda
Ja andel i samfällda vattenområdet 736-415-3-43 ingår i köpet samt andel i samfällda områdena 736-421-878-1 (se kartbilagorna)
Beteckning
736-415-3-43
Gravitationer
Överlåtes fritt från gravationer.
Uppvärmning
Det finns en öppen spis med insats för uppvärmning.
Tomtareal
ca 2290 m²
Uteplats
Finns träaltan på tre sidor av stugan.