Vill du veta vad din bostad är värd?

Du kanske vill sälja, bara hålla dig uppdaterad eller behöver stämma av värdet med din bank?

Såsom Ålands längst etablerade företag att förmedla fastigheter är vi experter på marknaden och vet vad du kan förvänta dig vid en försäljning!

 

Fri värdering

Den här typen av värdering gör vi helt kostnadsfritt i samband med försäljningsuppdrag via oss.

Värderingen sker muntligt och går till så att en av våra fastighetsmäklare kommer på ett kostnadsfritt besök till bostaden och tillsammans med mäklaren går du igenom bostadens skick, läge, storlek och annat som gör bostaden unik!

Efter mötet ger mäklaren en uppskattning om vilket pris som ni i dagsläget kan förvänta er att få vid en försäljning. Självklart hjälper vi dig även med rådgivning av eventuell renovering och annat som kan förbättra värdet ytterligare.

Om man av någon orsak inte går vidare med ett förmedlingsuppdrag hos oss i samband med värderingen så tar vi ut en skälig ersättning för utfört arbete.

 

Skriftlig värdering

I bankrelaterade värderingar behövs ett skriftligt underlag. Tillsammans med en av våra mäklare går du igenom bostadens storlek, skick, läge och andra viktiga faktorer. Efter vårt besök får du ett skriftligt intyg på bostadens marknadsvärde som du kan skicka vidare till din bank.

Bra att ha till hands vid värderingen är uppgifter om driftskostnader, planritning, boyta, eventuell månadsavgift, information på utförda renoveringar samt om- och tillbyggnader.

 

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Personuppgifter

  • Uppgifter om ditt objekt

  • Max. file size: 25 MB.