Lägenheter, Nyproduktion

Nyproducerad gavellägenhet om tre rum och kök i Ingby, Jomala.

Begärt pris: 225 000 €
Adress Pipsvarvarvägen 1A. 22150 Jomala.
Kommun Jomala
Antal rum 3 rum och kök
Yta ca 75 m²
Begärt pris 225 000 €
Bolagsvederlag 187,50 €/mån
Byggnadsår 2023-2024.

Dokument att ladda ner

Utskriftsvänlig information av objektet

Prospekt

Ladda ner

Planritning på radhuset

Ladda ner

Fasadritningar på radhuset

Ladda ner

Beskrivning

Aktielägenhet om tre rum och kök belägen i det populära området I Ingby, Jomala som är ett omtyckt och lugnt bostadsområde med närhet till skolor, daghem, gym, sporthall, idrottsplan, skid- och motionsspår, fina gång-/cykelbanor och endast ca 3,6 km till matbutik, affärer och Maxinge center.

Lägenheten inrymmer hall, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två sovrum, badrum och ett förvaringsutrymme. Bland annat har lägenheten ett separat ventilationssystem, en nedfällbar vindstrappa till mellantaket och två egna parkeringsplatser, varav den ena bilplatsen har uttag för motorvärmare.

Köket är rymligt med gott om köksskåp och bänkyta. Köket har gråa skåpluckor och förses med vitvaror i form av kyl, frys, spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin och integrerad mikrovågsugn.

Vardagsrummet har en öppen planlösning invid köket och har stora fönsterpartier mot söder som ger ett generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den generösa och insynsskyddade altanen med söderläge.

Rymlig och välkomnande hall med klinkers på golv och målade väggar. I hallen finns det gott om avhängningsyta och förvaringsmöjlighet genom två garderober med överskåp.

Badrummet är helkaklat och försett med vikbara duschdörrar, wc, kommod, spegelskåp och högskåp. I badrummet finns uttag samt utrymme för både tvättmaskin samt torktumlare.

Uppvärmning av lägenheten sker genom vattenburen golvvärme från bergvärmepump och ventilationen genom mekanisk ventilation med värmeåtervinning från eget ventilationsaggregat.

Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och vinylgolv förutom i hallen, badrummet och förrådsutrymmet som har klinkers.

Fastigheten ansluts till det kommunala vatten- och avloppssystemet. Fiber finns draget till lägenheten och köparen kan fritt teckna avtal med valfri leverantör

Radhuset är uppfört på gjuten, isolerad betongplatta på mark.

Till lägenheten medföljer två egna parkeringsplatser med uttag för motorvärmare.

Övrigt

Bolagsvederlaget är kalkylerat till 2,50€/m2/månad. I bolagsvederlaget ingår uppvärmning, fastighetsförsäkring, sopavgift, administration och allmänt underhåll.

Varje lägenhet har egen vattenmätare och betalar för sin egen förbrukning av kallvatten separat och för varmvatten debiteras 10€/per person/månad.

Köpare erlägger en reservationsavgift/delbetalning utgörande 15 % av lokalens skuldfria pris + eventuella tillval, resterande summa erläggs vid tillträde efter inflyttningssyn och undertecknat slutligt köpebrev.

 

Kampanjerbjudande

Ta del av vårt kampanjerbjudande som ger ett avdrag på 10.000€ av det begärda priset till de två första som tecknar ett reservationsavtal i BAB Rönnebo i Jomala.

Kommande visningar

Ingen tid som passar? Kontakta mäklaren så hjälper vi dig!

Mäklare

Kontakta oss gärna via telefon eller e-post om det är något du funderar över.

Markus Fellman

VD, Ansvarig föreståndare, Fastighetsmäklare AFM RFM, Offentligt köpvittne Tel: +358 (0)18 27306 Tel: +358 (0)457 082 3899 E-post: [email protected]

Planlösning

Planlösning

Fakta om objektet

Kontakta mäklaren om det är någon information du saknar.

Adress
Pipsvarvarvägen 1A. 22150 Jomala.
Kommun
Jomala
Antal rum
Tre rum och kök.
Yta
Ca 75 kvm.
Prisinformation
Begärt pris 225 000€ (med kampanjerbjudandet 215 000€).
Begärt pris
225 000 €
Bolagsvederlag
187,50 €/mån
Kostnader
Överlåtelseskatten på bostadsaktier utgör 1,5 % av köpesumman och skatten räknas ut på det skuldfria försäljningspriset (priset + eventuell bolagslåneandel) , därtill kommer ett arvode om 350 €.
Våning
1 våningsplan.
Tillträde
Januari 2024, preliminärt.
Byggnadsår
2023-2024.
Bolag
Bostads Ab Rönnebo i Jomala.
Fastighetsskötsel
Egen skötsel. Ägarna kan i framtiden besluta om hur bolagets skötsel skall skötas.
Disponent
Finns ingen disponent, men nya ägarna kan tillsätta en disponent om de vill ha en.
Lägenhetsnummer
1
Beteckning
170-413-1-32.
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme från bergvärmepump.
Uteplats
Rymlig och insynsskyddad altan med söderläge.