Lägenheter, Nyproduktion

Nyproducerad gavellägenhet om tre rum och kök i Ingby, Jomala.

Begärt pris: 235 000 €
Adress Pipsvarvarvägen 1A. 22150 Jomala.
Kommun Jomala
Antal rum 3 rum och kök
Yta ca 75 m²
Begärt pris 235 000 €
Bolagsvederlag 187,50 €/mån
Byggnadsår 2022-2023.

Dokument att ladda ner

Utskriftsvänlig information av objektet

Prospekt

Ladda ner

Planritning på radhuset

Ladda ner

Fasadritningar på radhuset

Ladda ner

Planritningar på carportarna

Ladda ner

Fasadritningar på Carportarna

Ladda ner

Beskrivning

Aktielägenhet om tre rum och kök under uppförande i det populära området I Ingby, Jomala som är ett omtyckt och lugnt bostadsområde med närhet till skolor, daghem, gym, sporthall, idrottsplan, skid- och motionsspår, fina gång-/cykelbanor och endast ca 3,6 km till matbutik, affärer och Maxinge center.

Lägenheten inrymmer hall, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två sovrum, badrum och ett förvaringsutrymme. Bland annat får lägenheten ett separat ventilationssystem, en nedfällbar vindstrappa till mellantaket och två egna bilplatser i carport med motorvärmaruttag.

Köket är rymligt med gott om köksskåp och bänkyta. Köket har gråa skåpluckor och förses med vitvaror i form av kyl, frys, spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin och integrerad mikrovågsugn.

Vardagsrummet får en öppen planlösning invid köket och har stora fönsterpartier mot söder som ger ett generöst ljusinsläpp.
I vardagsrummet finns även möjlighet att installera en braskamin som ett tillval. Från vardagsrummet nås den generösa och insynsskyddade altanen som har ett soligt söderläge.

Rymlig och välkomnande hall med klinkers på golv och målade väggar. I hallen finns det gott om avhängningsyta och förvaring  i två garderober med överskåp.

Badrummet är helkaklat och försett med vikbara duschdörrar, wc, kommod, spegelskåp och högskåp.

Uppvärmning av lägenheten sker genom vattenburen golvvärme från bergvärmepump och ventilationen genom mekanisk ventilation med värmeåtervinning från eget ventilationsaggregat.

Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och vinylgolv förutom i hallen, badrummet och förrådsutrymmet som har klinkers.

Fastigheten ansluts till det kommunala vatten- och avloppssystemet. Fiber finns draget till lägenheten och köparen kan fritt teckna avtal med valfri leverantör

Radhuset är uppfört på gjuten, isolerad betongplatta på mark.

Till lägenheten medföljer två egna bilplatser i carport med motorvärmaruttag (värde 4000 €/st.).

Övrigt

Bolagsvederlaget är kalkylerat till 2,50€/m2/månad. I bolagsvederlaget ingår uppvärmning, fastighetsförsäkring, sopavgift, administration och allmänt underhåll.
Varje lägenhet har egen vattenmätare och betalar för sin egen förbrukning av kallvatten separat och för varmvatten debiteras 10€/per person/månad.

Köpare erlägger en reservationsavgift/delbetalning utgörande 15 % av lokalens skuldfria pris + eventuella tillval, resterande summa erläggs vid tillträde efter inflyttningssyn och undertecknat slutligt köpebrev.

 

Visning

Visning görs enligt överenskommelse, är du intresserad kan du kontakta mäklaren!

Mäklare

Kontakta oss gärna via telefon eller e-post om det är något du funderar över.

Markus Fellman

VD, Ansvarig föreståndare, Fastighetsmäklare AFM RFM, Offentligt köpvittne Tel: +358 (0)18 27306 Tel: +358 (0)457 082 3899 E-post: [email protected]

Planlösning

Planlösning

Fakta om objektet

Kontakta mäklaren om det är någon information du saknar.

Adress
Pipsvarvarvägen 1A. 22150 Jomala.
Kommun
Jomala
Antal rum
Tre rum och kök.
Yta
Ca 75 kvm.
Prisinformation
Utgångspris 235 000 €.
Begärt pris
235 000 €
Bolagsvederlag
187,50 €/mån
Kostnader
Överlåtelseskatten på bostadsaktier utgör 1,5 % av köpesumman och skatten räknas ut på det skuldfria försäljningspriset (priset + bolagslåneandel). Fram till den 31.12.2023 erläggs 2 % överlåtelseskatt, men 0,5 % återbetalas automatiskt efter årsskiftet (ny lagstiftning). Köpare som uppfyller kriterierna som köpare av första bostad är befriade från erläggande av överlåtelseskatt (kriterierna är att man är mellan 18-39 år och köper sin första ägobostad, minst 50 %, för stadigvarande boende innan den 31.12.2023), därtill kommer ett arvode om 350 €.
Våning
1 plan.
Tillträde
Januari 2024, preliminärt.
Byggnadsår
2022-2023.
Bolag
Bostads Ab Rönnebo i Jomala.
Fastighetsskötsel
Egen skötsel. Ägarna kan i framtiden besluta om hur bolagets skötsel skall skötas.
Disponent
Finns ingen disponent, men nya ägarna kan tillsätta en disponent om de vill ha en.
Lägenhetsnummer
1.
Beteckning
170-413-1-32.
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme från bergvärmepump.
Uteplats
Rymlig och insynsskyddad altan med söderläge.